Skip to main content
Ajankohtaista

Kiinteistöliiketoiminnan asiantuntemus Asuntosäästössä entistäkin vahvempaa

By 26.6.2024Ei kommentteja

Asuntosäästön kiinteistöbisneksen erinomainen tuntemus sai lisävahvistusta toukokuussa, kun yhtömme Real Estate Specialist Janne Kumpulainen suoritti LKV (laillistettu kiinteistövälittäjä) -tutkinnon. 

LKV-kokeessa mitataan välitysalan lainsäädännön tuntemusta ja siinä tulee osata ratkoa mm. asunto- ja kiinteistönkauppaan, sopimusten tekemiseen, kaavoitukseen, rakentamiseen, vuokraustoimintaan ja kiinteistönarviointiin liittyviä oikeudellisia kysymyksiä. 

LKV-tutkintoon sisältyy LVV (laillistettu vuokranvälittäjä) -tutkinto, joka keskittyy vuokranvälitystoimintaan liittyviin kysymyksiin. Janne Kumpulainen vastaa Asuntosäästön vuokraliiketoiminnasta ja on hoitanut sitä erinomaisen onnistuneesti, joten vain asuntojen vuokranvälitykseen liittyvä tutkinto ei tuntunut tarpeeksi haastavalta. Sen takia lähdettiin siis tavoittelemaan suoraan laajempaa LKV-tutkintoa. 

LKV-tutkinto on arvostettu ja vaativa tutkinto, joka edellyttää syvällistä tietämystä kiinteistöalasta ja lainsäädännöstä. Jannen LKV-tutkinto on vahvistaa entisestään tiimimme osaamista ja varmistaa, että asiakkaamme tietävät asuntokantamme olevan osaavissa käsissä. 

Onnittelemme Jannea tästä saavutuksesta ja kiitämme häntä panoksesta Asuntosäästön menestyksen eteen.