Skip to main content

Valitse sinulle sopivin sijoitettava summa Sijoita tästä -sivulta. ​

Pienin sijoitettava summa on 500 €. Sijoitukselle ei ole asetettu ylärajaa, mutta verkkopankkien rajoitukset saattavat estää yli 20 000 € tai 30 000 € suuruisen siirron. Tässä tapauksessa on mahdollista tehdä useita sijoituksia.

​Syötä lomakkeelle henkilö- ja pankkiyhteystietosi. Varmista, että pankkitilinumero on oikein, sillä osingonmaksu tapahtuu ilmoittamallesi pankkitilille. ​

Henkilötunnusta tarvitaan osingon ennakonpidätyksen ilmoittamista varten. Tehty ennakonpidätys näkyy esitäytetyssä veroilmoituksessasi.

Yrityksen kautta sijoittaessa emme peri ennakonpidätystä, vaan yritys ottaa saadun osingon huomioon omassa veroilmoituksessaan. ​ Lue ja hyväksy sijoitussopimuksen osakeannin ehdot. ​

Siirrä sijoitettava summa. Sijoituksen siirtoon käytämme suomalaista Paytrail-verkkomaksupalvelua.

Saat tunnukset sijoitusportaaliin sähköpostitse. Palvelu pyytää luomaan salasanan, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sijoittajan omaan profiiliin. Portaalissa voit hallita kaikkia voimassa olevia sijoituksiasi, tarkistaa tuotto-odotuksen, päivittää yhteystietosi sekä halutessasi palauttaa sijoittamasi pääoman.

Osinkoa maksetaan 3 kk:n välein pankkitilillesi. Voit halutessasi ottaa käyttöön myös auto-invest -toiminnon, jolloin osingot sijoitetaan automaattisesti uudelleen.

Aloita sijoittaminen