Skip to main content
Ajankohtaista

Asuntosäästön tiimi vahvistuu

By 9.6.202229 helmikuun, 2024Ei kommentteja

Toteutuneen kasvun myötä tarvitsemme vahvistuksia myös henkilöstöpuolella joukkoomme. Asuntoportfolion kehittyessä ja kasvaessa tulee luonnollisesti myös tarve lisätä resursseja erityisesti asuntojen hallintaan

Toteutuneen kasvun myötä tarvitsemme vahvistuksia myös henkilöstöpuolella joukkoomme. Asuntoportfolion kehittyessä ja kasvaessa tulee luonnollisesti myös tarve lisätä resursseja erityisesti asuntojen hallintaan. Toukokuussa saimmekin uuden vahvistuksen joukkueeseen, kun Janne Kumpulainen aloitti Asuntosäästössä.

Jannen rooli Asuntosäästössä on asuntojen hallinnassa sekä niihin liittyvien käytännön tehtävien parissa. Jannella on vankka urheilutausta ja lähes koko ikänsä ammatikseen jääkiekkoa pelanneena hän tietää, mitä tiimityöskentely sekä yhteiseen hiileen puhaltaminen kasvuyrityksessä tarkoittaa. Janne onkin innoissaan alkaneesta pestistä.

”On mahtavaa hypätä mukaan Asuntosäästön kasvavaan porukkaan. Ensimmäiset viikot ovat olleet vauhdikkaita, kun uusia asuntoja on tullut tasaiseen tahtiin ja näille on täytynyt löytää uudet asukkaat. Tässä pääsen juuri käyttämään omia vahvuuksiani, sillä olen aina tykännyt toimia erilaisten ihmisten parissa. Urheilu-uran ohella, olen työskennellyt B2B-myynnin parissa, joten uskon, että tämä on kehittänyt entisestään taitojani ihmisten tuntemisessa.

Ammattiurheilijana totuin siihen, että kauden alussa lyödään kovat tavoitteet. Tavoitteiden saavuttamiseksi on tärkeää kova työnteko sekä saumaton tiimityö. Tästähän on lopulta kyse myös sijoitusalalla. Pohjan on oltava vahva sekä tavoitteiden oltava sopivan korkealla, jotta tulostavoitteet ja halutut maalipaikat voidaan saavuttaa.”

Uusi tulokas on urheilu-uran ohella opiskellut tradenomiksi. Hän uskookin, että tradenomi-opinnot sekä työtausta myynnin parista antavat erinomaiset eväät toimia Asuntosäästön portfolion käytännön hallinnassa. Janne paljastaa myös sijoittamisen olevan lähellä sydäntään sekä kiinnostuksen Asuntosäästön konseptia kohtaan.

”Liiketalouden opiskelut antavat vankan pohjan toteuttaa itseään finanssialalla. Olen aina ollut äärimmäisen kiinnostunut sijoittamisesta ja siksi juuri kiinnostuin Asuntosäästöstä. Kun tuote on kunnossa, on helppo lähteä toimintaa kehittämään. Kaikkihan haluavat olla osana mielenkiintoista yritystä, jolla on kovat tavoitteet. Joten oli helppoa kiinnostua avoimesta paikasta, kun itsekin uskoo tuotteeseen.”

Lopuksi Janne lupaa, että jatkossakin Asuntosäästön vuokralaiset sekä asuntoa etsivät saavat laadukasta palvelua kelloa katsomatta.

”Minusta Asuntosäästö saa helposti lähestyttävän kollegan sekä asukkaat lämminhenkisen yhteyshenkilön. Lupaan, että asuntojen hallintatoiminta on jatkossakin helposti lähestyttävä sekä ammattimainen tiimi, johon niin asukkaiden kuin asuntoa etsivien on helppo luottaa.”

Asuntojen hallinnan lisäksi Janne auttaa asuntojen hankintatiimiä etsimään uusia potentiaalisia ostokohteita.

Toivotamme lämpimästi Jannen tervetulleeksi!

Ps. Tämän kvartaalin merkintäaika loppuu 30.6, joten vielä ehdit mukaan!