Kuinka sijoitan?

 1. Valitse sinulle sopivin sijoitustuote ja -aika Tuotteet-sivulta.
 2. Tuotteen valittuasi syötä sijoitettava summa
  Pienin sijoitettava summa on 500 €. Sijoitukselle ei ole asetettu ylärajaa, mutta verkkopankkien rajoitukset saattavat estää yli 20 000 € tai 30 000 € suuruisen siirron. Tässä tapauksessa on mahdollista tehdä useita sijoituksia.
 3. Syötä lomakkeelle henkilö- ja pankkiyhteystietosi. Varmista, että pankkitilinumero on oikein, sillä osingonmaksu tapahtuu ilmoittamallesi pankkitilille.
  Henkilö- tai y-tunnusta tarvitaan osingon ennakonpidätyksen ilmoittamista varten. Tehty ennakonpidätys näkyy esitäytetyssä veroilmoituksessasi.
 4. Lue ja hyväksy sijoitussopimuksen ehdot.
 5. Siirrä sijoitettava summa. Sijoituksen siirtoon käytämme suomalaista Paytrail-verkkomaksupalvelua.
 6. Saat tunnukset sijoittajan omaan profiiliin sähköpostitse. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Vaihdathan salasanasi kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sijoittajan omaan profiiliin. Profiilista voit hallita kaikkia voimassaolevia sijoituksiasi, tarkistaa tuotto-odotuksen, päivittää yhteystietosi sekä halutessasi palauttaa sijoittamasi pääoman.
 7. Osinkoa maksetaan 3 kk:n välein pankkitilillesi.
 8. Sijoitus jatkuu automaattisesti sopimuskauden ajan. Sijoituksen voit lopettaa koska tahansa. Mikäli haluat keskeyttää sijoitussopimuksen, voit tehdä sen sijoittajan oman profiilin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
 9. Sijoitusajan päättyessä asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä sähköpostitse koskien sijoituksen mahdollista jatkamista.


 10.