Kuinka sijoitan?

 1. Valitse sinulle sopivin sijoitettava summa Sijoita tästä -sivulta.
  Pienin sijoitettava summa on 500 €. Sijoitukselle ei ole asetettu ylärajaa, mutta verkkopankkien rajoitukset saattavat estää yli 20 000 € tai 30 000 € suuruisen siirron. Tässä tapauksessa on mahdollista tehdä useita sijoituksia. Sijoitettavan summan tulee olla 50:llä jaollinen, sillä yhden osakkeen arvo on 50 euroa.
 2. Syötä lomakkeelle henkilö- ja pankkiyhteystietosi. Varmista, että pankkitilinumero on oikein, sillä osingonmaksu tapahtuu ilmoittamallesi pankkitilille.
 3. Henkilö- tai y-tunnusta tarvitaan osingon ennakonpidätyksen ilmoittamista varten. Tehty ennakonpidätys näkyy esitäytetyssä veroilmoituksessasi.
 4. Lue ja hyväksy sijoitussopimuksen ehdot.
 5. Siirrä sijoitettava summa. Sijoituksen siirtoon käytämme suomalaista Paytrail-verkkomaksupalvelua.
 6. Saat tunnukset sijoittajan omaan profiiliin sähköpostitse. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Vaihdathan salasanasi kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sijoittajan omaan profiiliin. Profiilista voit hallita kaikkia voimassaolevia sijoituksiasi, tarkistaa tuotto-odotuksen, päivittää yhteystietosi sekä halutessasi palauttaa sijoittamasi pääoman.
 7. Osinkoa maksetaan 3 kk:n välein pankkitilillesi.
 8. Sijoitus jatkuu automaattisesti. Sijoituksen voit lopettaa koska tahansa. Mikäli haluat keskeyttää sijoituksen, voit tehdä sen sijoittajan oman profiilin kautta.


 9.