Uusi sijoittajaraportti julkaistu

Uusi sijoittajaraportti julkaistu

"Kevään aikana olemme kasvaneet tasaisesti ja panostaneet kehitystoimenpiteisiin. Portfolion koko on tällä hetkellä 4,3  miljoonaa euroa ja asuntoja on 67 kappaletta. Uusia kohteita olemme ostaneet Kuopiosta sekä Jyväskylästä ja olemme sopineet kaupat kuudesta asunnosta Turun Ilpoisista. Hankintaprosessi on myös käynnistetty yhdestä laajemmasta kokonaisuudesta Tampereen seudulla.

Täytämme vuokratulosta saatavaan kassavirtaan perustuvan tuotto-odotuksen myös kuluvana vuonna, kuten aiempinakin vuosina. Yhtiön omavaraisuusaste on erinomaisella tasolla (54 %)."

Lue lisää toimitusjohtajan katsauksesta sekä avainluvusta uusimmasta sijoittajaraportistamme. Raportin saat auki tästä linkistä >>

 

Asiakaspalvelu

Asuntosäästö

 

 

 

Asuntosäästö

Asuntosäästö on yksityinen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka C-sarjan osakkeita voidaan merkitä verkkopalvelun kautta. Yhtiö sijoittaa varat asuntoihin ja C-sarjan osakkeenomistajat saavat sijoitukselleen kiinteää osinkoa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille neljä kertaa vuodessa.
Asiakaspalvelu:
Asuntosäästö Asua Oy
Y-tunnus: 2597003-8

Tietoseloste
Rekisteriä ylläpitää Asuntosäästö
Katso tietoseloste
Laskutustiedot
SIJOITA TÄSTÄ
AVAINHENKILÖT

Toimitusjohtaja:
Joni Lähteenmäki 
(040 352 2770)

Hallituksen puheenjohtaja: 
Jani Valtonen
Asuntosäästö on Suomalainen yritys
Copyright © Asuntosäästö 2021.  Kaikki oikeudet pidätetään.  Ota yhteyttä: Asiakaspalvelu@asuntosaasto.fi 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram