Toimitusjohtajan katsaus ja uusi sijoittajaraportti

Toimitusjohtajan katsaus ja uusi sijoittajaraportti

Olemme jatkaneet tasaista kasvua edelliset kvartaalit pitäen kannattavuuden hyvällä tasolla. Portfolion koko on tällä hetkellä hieman yli neljä miljoonaa euroa ja asuntoja on 65 kappaletta. Uusia kohteita olemme ostaneet viime aikoina Vantaalta, Kuopiosta, Jyväskylästä ja Mikkelistä. Neuvottelemme parhaillaan muutamasta isommasta kokonaisuudesta.

Täytämme vuokratulosta saatavaan kassavirtaan perustuvan tuotto-odotuksen myös tänä vuonna, kuten aiempinakin vuosina. Yhtiön omavaraisuusaste on erinomaisella tasolla (53 %).

Salkunhallinta kehittyy

Olemme myös ottaneet aktiivisemman otteen tuloksen varmistamiseksi portfolion hallinnassa ja laitamme eteenpäin kevään aikana yksittäisiä asuntoja, jotka syystä tai toisesta eivät sovi salkkuumme. Syitä tällaiseen voivat olla liian suuret hallinnointikustannukset asuntoa kohden (sijainti esim. yksittäisessä yhtiössä) tai meistä riippumaton muutoin suurempi vuokralaisvaihtuvuus.

Arvioimme kuitenkin ennen myyntipäätöstä nämä myyntiin laitettavat asunnot eri kriteereillä ja voisiko esimerkiksi remontointi edesauttaa vuokrattavuudessa tai vaihtuvuudessa.

Hankimme edelleen asunnot osta ja pidä-periaatteella, mutta ajan kuluessa portfoliota on aina myös hyvä trimmata.

Suunnitteilla on myös asukkaillemme oma verkkopalvelu, jonka kautta voidaan saavuttaa kustannussäästöjä asuntojen hallintaan liittyvässä työssä. Samalla pyrimme tarjoamaan asukkaillemme paremman asiakaspalvelukokemuksen, kun asiat hoituvat hetkessä verkkopalvelun kautta.

Toki palvelemme tulevaisuudessa yhä myös henkilökohtaisesti.

Sijoittajaraportti

Julkaisimme uuden sijoittajaraportin, jossa voit tutustua kuulumisiin ja tunnuslukuihin tarkemmin. Sijoittajaraportin saat ladattua klikkaamalla tätä linkkiä >>

 

Tuottoisaa kevään alkua!

Joni Lähteenmäki

Toimitusjohtaja

Asuntosäästö

Asuntosäästö on yksityinen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka C-sarjan osakkeita voidaan merkitä verkkopalvelun kautta. Yhtiö sijoittaa varat asuntoihin ja C-sarjan osakkeenomistajat saavat sijoitukselleen kiinteää osinkoa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille neljä kertaa vuodessa.
Asiakaspalvelu:
Asuntosäästö Asua Oy
Y-tunnus: 2597003-8

Tietoseloste
Rekisteriä ylläpitää Asuntosäästö
Katso tietoseloste
Laskutustiedot
SIJOITA TÄSTÄ
AVAINHENKILÖT

Toimitusjohtaja:
Joni Lähteenmäki 
(040 352 2770)

Hallituksen puheenjohtaja: 
Jani Valtonen
Asuntosäästö on Suomalainen yritys
Copyright © Asuntosäästö 2021.  Kaikki oikeudet pidätetään.  Ota yhteyttä: Asiakaspalvelu@asuntosaasto.fi 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram