Näin aloitat asuntosijoittamisen kauttamme tekemällä merkinnän


1. Rekisteröidy

Rekisteröidy verkkopalveluun ja valitse sinulle sopiva sijoitussumma.

2. Sopimusehdot

Lue ja hyväksy palvelun ehdot.

3. Tee merkintä

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja siirrä sijoitettava summa.

4. Osingot

Osingot maksetaan vuokratuoton perusteella kvartaalettain.

Vaiheet

Valitse sinulle sopivin sijoitettava summa Sijoita tästä -sivulta.

Pienin sijoitettava summa on 500 €. Sijoitukselle ei ole asetettu ylärajaa, mutta verkkopankkien rajoitukset saattavat estää yli 20 000 € tai 30 000 € suuruisen siirron. Tässä tapauksessa on mahdollista tehdä useita sijoituksia.

Syötä lomakkeelle henkilö- ja pankkiyhteystietosi. Varmista, että pankkitilinumero on oikein, sillä osingonmaksu tapahtuu ilmoittamallesi pankkitilille.

Henkilö- tai y-tunnusta tarvitaan osingon ennakonpidätyksen ilmoittamista varten. Tehty ennakonpidätys näkyy esitäytetyssä veroilmoituksessasi.

Lue ja hyväksy sijoitussopimuksen ehdot.

Siirrä sijoitettava summa. Sijoituksen siirtoon käytämme suomalaista Paytrail-verkkomaksupalvelua.

Sijoituksen jälkeen

Saat tunnukset sijoittajan omaan profiiliin sähköpostitse. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Vaihdathan salasanasi kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sijoittajan omaan profiiliin. Profiilista voit hallita kaikkia voimassa olevia sijoituksiasi, tarkistaa tuotto-odotuksen, päivittää yhteystietosi sekä halutessasi palauttaa sijoittamasi pääoman.

Osinkoa maksetaan 3 kk:n välein pankkitilillesi.

Sijoitus jatkuu automaattisesti. Sijoituksen voit lopettaa koska tahansa. Mikäli haluat keskeyttää sijoituksen, voit tehdä sen sijoittajan oman profiilin kautta.