Näin aloitat asuntosijoittamisen kauttamme


1. Rekisteröidy

Rekisteröidy verkkopalveluun ja valitse sinulle sopiva sijoitussumma.

2. Sopimusehdot

Lue ja hyväksy palvelun ehdot.

3. Tee merkintä

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja siirrä sijoitettava summa.

4. Osingot

Osingot maksetaan vuokratuoton perusteella kvartaalettain.

Vaiheet

Valitse sinulle sopivin sijoitettava summa Sijoita tästä -sivulta.

Pienin sijoitettava summa on 500 €. Sijoitukselle ei ole asetettu ylärajaa, mutta verkkopankkien rajoitukset saattavat estää yli 20 000 € tai 30 000 € suuruisen siirron. Tässä tapauksessa on mahdollista tehdä useita sijoituksia.

Syötä lomakkeelle henkilö- ja pankkiyhteystietosi. Varmista, että pankkitilinumero on oikein, sillä osingonmaksu tapahtuu ilmoittamallesi pankkitilille.

Henkilötunnusta tarvitaan osingon ennakonpidätyksen ilmoittamista varten. Tehty ennakonpidätys näkyy esitäytetyssä veroilmoituksessasi. Yrityksen kautta sijoittaessa emme peri ennakonpidätystä, vaan yritys ottaa saadun osingon huomioon omassa veroilmoituksessaan.

Lue ja hyväksy sijoitussopimuksen osakeannin ehdot.

Siirrä sijoitettava summa. Sijoituksen siirtoon käytämme suomalaista Paytrail-verkkomaksupalvelua.

Sijoituksen jälkeen

Saat tunnukset sijoitusportaaliin sähköpostitse. Palvelu pyytää luomaan salasanan, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sijoittajan omaan profiiliin. Portaalissa voit hallita kaikkia voimassa olevia sijoituksiasi, tarkistaa tuotto-odotuksen, päivittää yhteystietosi sekä halutessasi palauttaa sijoittamasi pääoman.

Osinkoa maksetaan 3 kk:n välein pankkitilillesi. Voit halutessasi ottaa käyttöön myös auto-invest -toiminnon, jolloin osingot sijoitetaan automaattisesti uudelleen.