Koronaviruksen vaikutukset yhtiöömme vähäisiä

Asuntosäästön asiakasliiketoiminta perustuu täysin digitaaliseen kanssakäymiseen. Yhtiön toimintatavoissa on siirrytty etätyöhön. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhtiön sisäiset sekä ulkoiset tapaamiset pidetään toistaiseksi etätyöskentelyvälineitä hyödyntäen. Näin pyrimme minimoimaan riskejä päivittäisen liiketoiminnan kannalta.

Asuntojen vuokrauksessa pidämme vuokralaisen vaihtuessa ainoastaan yksityisnäyttöjä. Joissakin kaupungeissa olemme toiminnan tehostamiseksi ulkoistaneet vuokrausta ja kohteiden ylläpitoa valtakunnalliselle kiinteistövälitysketjulle. Kaupunkien yhteyshenkilöille on määritetty varahenkilöt, mikäli sairastapauksia tulisi. 

Huolimatta pörssikurssien heilahtelusta, oletamme että asuntojen vuokraustoiminta jatkuu vakaana lähitulevaisuudessa ja portfolion tuottotavoitteet saavutetaan myös kuluvana vuonna. Yhtiön tuottorakenne perustuu ainoastaan asuntoportfolion toteutuneeseen vuokratuloon, eikä ole siksi niin altis pörssin markkinahäiriöille viruksesta johtuen.  

Korona-virusepidemian vuoksi arvopaperimarkkinoilla on ollut havaittavissa poikkeuksellista hermostuneisuutta. Esimerkiksi Helsingin pörssin osakekurssit ovat romahtaneet lähes yhtä paljon kuin 11 vuotta sitten finanssikriisissä tai vuosituhannen vaihteen teknokuplan puhkeamisen aikoihin. Olemme kovasti analysoineet epidemian ja sen mahdollisten seurausten vaikutusta toimintaamme. 

Ensisijaisessa skenaariossamme asuntojen myyntiajat ainakin väliaikaisesti pitenevät, mutta korkojen pysyessä alhaisilla tasoilla kauppahinnoissa ei suurempia muutoksia nähdä. Tämä voi jopa avata meille poikkeuksellisen hyviä mahdollisuuksia. 

Joka tapauksessa seuraamme tilannetta aktiivisesti, mutta erittäin luottavaisina oman varovaisen strategiamme toimivuudesta.

Asuntosäästö

Asuntosäästö on yksityinen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka C-sarjan osakkeita voidaan merkitä verkkopalvelun kautta. Yhtiö sijoittaa varat asuntoihin ja C-sarjan osakkeenomistajat saavat sijoitukselleen kiinteää osinkoa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille neljä kertaa vuodessa.
Asiakaspalvelu:
Asuntosäästö Asua Oy
Y-tunnus: 2597003-8

Tietoseloste
Rekisteriä ylläpitää Asuntosäästö
Katso tietoseloste
Laskutustiedot
SIJOITA TÄSTÄ
AVAINHENKILÖT

Toimitusjohtaja:
Joni Lähteenmäki 
(040 352 2770)

Hallituksen puheenjohtaja: 
Jani Valtonen
Asuntosäästö on Suomalainen yritys
Copyright © Asuntosäästö 2021.  Kaikki oikeudet pidätetään.  Ota yhteyttä: Asiakaspalvelu@asuntosaasto.fi 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram