Ajankohtaista

Toimitusjohtajan katsaus ja 01/2022 sijoittajaraportti

Alkuvuoden aikana markkinoilta on löytynyt hyvin kohteita ja olemme jatkaneet vahvaa, hallittua sekä suunnitelmallista kasvua. Uusia kohteita on ostettu erityisesti Jyväskylästä, joka on sijoittajan näkökulmasta erinomainen alue.

25.03.2022

Uusin sijoittajaraportti

Päättyvän kvartaalin aikana olemme löytäneet markkinoilta hyvin portfolioon sopivia kohteita. Uusia asuntoja olemme hankkineet Turusta, Jyväskylästä ja Mikkelistä. Viimeisen vuoden aikana olemme ostaneet portfolioon 30 asuntoa lisää jatkaen portfolion tuottotavoitteiden mukaista kasvua.

21.12.2021

Toimitusjohtajan katsaus ja uusin sijoittajaraportti

Kesän 2021 aikana olemme jatkaneet maltillista kasvua ja ostaneet portfolioon lisää asuntoja Jyväskylästä ja Turusta. Turusta omistamme Turun Ilpoisten kaupunginosasta sekä keskusta-alueelta 10 asuntoa, joihin on ollut kova kysyntä vuokralaisten vaihtuessa. Tavoitteena on lisätä kattavuutta tulevan vuoden aikana niin Tampereella kuin Turussakin.

26.09.2021

Asuntosäästö ja Mobify yhteistyöhön säästämisratkaisuissa

Asuntosäästö ja Mobify ovat aloittaneet yhteistyön, jonka kautta Asuntosäästön osakkeita voidaan merkitä myös Mobify-palvelun kautta.

18.08.2021

Asuntosäästön tiimi kasvaa

Liiketoimintamme kehittyessä tuli ajankohtaiseksi palkata lisää väkeä menestyvään joukkoomme. Heinäkuun alusta meillä aloitti Emppu Pulliainen, joka vahvistaa tiimiämme asuntoportfolion hallinnassa sekä siihen liittyvissä käytännön tehtävissä.

29.07.2021

Uusi sijoittajaraportti julkaistu

“Kevään aikana olemme kasvaneet tasaisesti ja panostaneet kehitystoimenpiteisiin. Portfolion koko on tällä hetkellä 4,3 miljoonaa euroa ja asuntoja on 67 kappaletta. Uusia kohteita olemme ostaneet Kuopiosta sekä Jyväskylästä ja olemme sopineet kaupat kuudesta asunnosta Turun Ilpoisista. Hankintaprosessi on myös käynnistetty yhdestä laajemmasta kokonaisuudesta Tampereen seudulla.

29.06.2021

Miksi asuntosijoittaminen kannattaa Suomessa?

Asuntosijoittamisen suosio on kasvanut viime vuosina. Suosion kasvuun niin suomessa kuin kansainvälisestikin ovat vaikuttaneet positiiviset markkinaolosuhteet. Erityisesti kaupungistuminen ja alhainen korkotaso voidaan nostaa tärkeimmiksi tekijöiksi. Jokaisella maalla on kuitenkin omat erityispiirteensä. Yhtenä Suomen erityispiirteenä voidaan pitää poikkeuksellisen hyvin toimivaa asunto-osakeyhtiölakia.

26.03.2021

Toimitusjohtajan katsaus ja uusi sijoittajaraportti

Olemme jatkaneet tasaista kasvua edelliset kvartaalit pitäen kannattavuuden hyvällä tasolla. Portfolion koko on tällä hetkellä hieman yli neljä miljoonaa euroa ja asuntoja on 65 kappaletta. Uusia kohteita olemme ostaneet viime aikoina Vantaalta, Kuopiosta, Jyväskylästä ja Mikkelistä. Neuvottelemme parhaillaan muutamasta isommasta kokonaisuudesta.

18.03.2021

Tuotto-odotus vuodelle 2021

Kaikille C-sarjan osakkeille maksetaan vuosittaista 7.5 %:n osinkotuottoa, kun sijoitus kestää vähintään 12 kuukautta. Maksettava tuotto nousee portaittain ensimmäisen sijoitusvuoden aikana. Tehdessäsi sijoituksen, on ensimmäisen vuoden kokonaistuotto siis 6 %, jonka jälkeen tuotto-odotus on 7,5 % sijoitetusta pääomasta. Osinko tilitetään kvartaaleittain ja sijoitussopimuksen voi keskeyttää koska tahansa.

03.01.2021