Ajankohtaista

Toimitusjohtajan katsaus ja 01/2023 sijoittajaraportti

Alkuvuoden kuluessa portfolio on kasvanut 15 uudella asunnolla, asuntojen määrän ollessa nyt 189. Olemme myös myyneet pari heikommin tuottavaa kohdetta, jotka tulivat osana viime vuonna hankkimiamme isompia kokonaisuuksia. Asuntomarkkina on kuitenkin hiljentynyt ja siitä johtuva heikentynyt kilpailu markkinoilla on avannut meille erittäin hyvää asemaa ostojen suhteen jopa yksittäisissä kohteissa.

08.03.2023

Hallituksen puheenjohtajan tervehdys

Vuosi 2022 alkaa olemaan paketissa. Asuntosäästön osalta vuosi on ollut menestyksekäs kasvun vuosi ja luottamus strategiaamme kohtaan on edelleen kasvanut.

30.12.2022

Toimitusjohtajan katsaus ja 04/2022 sijoittajaraportti

Viimeisen kvartaalin aikana olemme ostaneet muutamia pienempiä asuntonippuja sekä markkinoilta yksittäisiä meille sopivia kohteita. Asuntojen lukumäärä on kasvanut noin 10 %, 184 asuntoon, vuodenvaihteeseen sovitut kaupat mukaan lukien. Samaan aikaan omavaraisuusasteemme on kasvanut lähes yli 6 % kuluvan kvartaalin aikana

16.12.2022

Päivitimme sijoittajaportaalimme

Uudella sivustolla voit hallinnoida ja tehdä uusia sijoituksia, jonka lisäksi sijoitusdataa on enemmän esillä. Nykyään voit myös sijoittaa osingot automaattisesti uudelleen, käyttäen uutta autoinvest-toimintoa.

08.12.2022

Uusi D-osakesarja on merkittävissä

Yhtiön hallitus on päättänyt yhtiökokouksen valtuutuksella avata uuden D-sarjan osakeannin. D-sarja avattiin, kun aiempi C-sarja tuli merkityksi täyteen.

28.09.2022

Uusi sijoittajaraportti ja toimitusjohtajan katsaus

Viimeisen kvartaalin aikana asuntoportfoliomme on kasvanut runsaasti, kun olemme viimein saattaneet 42 asuntoa Jyväskylästä käsittävän kaupan toteutumaan, jossa myyjänä oli Jyväskylän Seurakunta. Valtaosa portfoliosta sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa sekä sen välittömässä läheisyydessä. Näiden lisäksi olemme ostaneet myös yksittäisiä asuntoja esimerkiksi Jyväskylästä ja yhden 12 asunnon kokonaisuuden.

30.08.2022

Ostimme 42 asuntoa Jyväskylästä – painopiste keskusta-alueella

Viimeisen kvartaalin aikana olemme saavuttaneet Asuntosäästössä monia jo pitkään suunniteltuja kehitysaskeleita. Isoimpana asiana olemme sopineet 42 asuntoa käsittävän kaupan, jossa myyjänä on Jyväskylän Seurakunta. Jyväskylän Seurakunta luopuu strategiansa mukaisesti asuntoportfoliostaan ja meille kohteet sopivat äärimmäisen hyvin.

22.06.2022

Uusin sijoittajaraportti ja toimitusjohtajan katsaus

Viimeisen kvartaalin aikana olemme saavuttaneet Asuntosäästössä monia jo pitkään suunniteltuja kehitysaskeleita. Isoimpana asiana olemme sopineet 42 asuntoa käsittävän kaupan, jossa myyjänä on Jyväskylän Seurakunta. Seurakunta luopuu strategiansa mukaisesti asuntoportfoliostaan ja meille kohteet sopivat äärimmäisen hyvin. Valtaosa portfoliosta asettuu Jyväskylän ydinkeskustaan ja monet taloyhtiöstä ovat meille jo entuudestaan tuttuja.

18.06.2022

Asuntosäästön tiimi vahvistuu

Toteutuneen kasvun myötä tarvitsemme vahvistuksia myös henkilöstöpuolella joukkoomme. Asuntoportfolion kehittyessä ja kasvaessa tulee luonnollisesti myös tarve lisätä resursseja erityisesti asuntojen hallintaan

09.06.2022