Ajankohtaista

Uusi D-osakesarja on merkittävissä

Yhtiön hallitus on päättänyt yhtiökokouksen valtuutuksella avata uuden D-sarjan osakeannin. D-sarja avattiin, kun aiempi C-sarja tuli merkityksi täyteen.

28.09.2022

Uusi sijoittajaraportti ja toimitusjohtajan katsaus

Viimeisen kvartaalin aikana asuntoportfoliomme on kasvanut runsaasti, kun olemme viimein saattaneet 42 asuntoa Jyväskylästä käsittävän kaupan toteutumaan, jossa myyjänä oli Jyväskylän Seurakunta. Valtaosa portfoliosta sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa sekä sen välittömässä läheisyydessä. Näiden lisäksi olemme ostaneet myös yksittäisiä asuntoja esimerkiksi Jyväskylästä ja yhden 12 asunnon kokonaisuuden.

30.08.2022

Ostimme 42 asuntoa Jyväskylästä – painopiste keskusta-alueella

Viimeisen kvartaalin aikana olemme saavuttaneet Asuntosäästössä monia jo pitkään suunniteltuja kehitysaskeleita. Isoimpana asiana olemme sopineet 42 asuntoa käsittävän kaupan, jossa myyjänä on Jyväskylän Seurakunta. Jyväskylän Seurakunta luopuu strategiansa mukaisesti asuntoportfoliostaan ja meille kohteet sopivat äärimmäisen hyvin.

22.06.2022

Uusin sijoittajaraportti ja toimitusjohtajan katsaus

Viimeisen kvartaalin aikana olemme saavuttaneet Asuntosäästössä monia jo pitkään suunniteltuja kehitysaskeleita. Isoimpana asiana olemme sopineet 42 asuntoa käsittävän kaupan, jossa myyjänä on Jyväskylän Seurakunta. Seurakunta luopuu strategiansa mukaisesti asuntoportfoliostaan ja meille kohteet sopivat äärimmäisen hyvin. Valtaosa portfoliosta asettuu Jyväskylän ydinkeskustaan ja monet taloyhtiöstä ovat meille jo entuudestaan tuttuja.

18.06.2022

Asuntosäästön tiimi vahvistuu

Toteutuneen kasvun myötä tarvitsemme vahvistuksia myös henkilöstöpuolella joukkoomme. Asuntoportfolion kehittyessä ja kasvaessa tulee luonnollisesti myös tarve lisätä resursseja erityisesti asuntojen hallintaan

09.06.2022

Toimitusjohtajan katsaus ja 01/2022 sijoittajaraportti

Alkuvuoden aikana markkinoilta on löytynyt hyvin kohteita ja olemme jatkaneet vahvaa, hallittua sekä suunnitelmallista kasvua. Uusia kohteita on ostettu erityisesti Jyväskylästä, joka on sijoittajan näkökulmasta erinomainen alue.

25.03.2022

Uusin sijoittajaraportti

Päättyvän kvartaalin aikana olemme löytäneet markkinoilta hyvin portfolioon sopivia kohteita. Uusia asuntoja olemme hankkineet Turusta, Jyväskylästä ja Mikkelistä. Viimeisen vuoden aikana olemme ostaneet portfolioon 30 asuntoa lisää jatkaen portfolion tuottotavoitteiden mukaista kasvua.

21.12.2021

Toimitusjohtajan katsaus ja uusin sijoittajaraportti

Kesän 2021 aikana olemme jatkaneet maltillista kasvua ja ostaneet portfolioon lisää asuntoja Jyväskylästä ja Turusta. Turusta omistamme Turun Ilpoisten kaupunginosasta sekä keskusta-alueelta 10 asuntoa, joihin on ollut kova kysyntä vuokralaisten vaihtuessa. Tavoitteena on lisätä kattavuutta tulevan vuoden aikana niin Tampereella kuin Turussakin.

26.09.2021

Asuntosäästö ja Mobify yhteistyöhön säästämisratkaisuissa

Asuntosäästö ja Mobify ovat aloittaneet yhteistyön, jonka kautta Asuntosäästön osakkeita voidaan merkitä myös Mobify-palvelun kautta.

18.08.2021