Ajankohtaista

Asuntosäästö Asua Oy varsinainen yhtiökokous

Yhtiökokous pidettiin verkkokokouksena ja kokouksessa käsiteltiin yhtiöjärjestyksen ja osakeyhtiölain määräämät asiat, mm. tilinpäätöksen vahvistaminen, puhdas tilintarkastuskertomus sekä hallitukselle ja toimitusjohtajalle myönnettiin vastuunvapaus menneeltä tilikaudelta.

29.09.2023

Toimitusjohtajan katsaus ja 03/2023 sijoittajaraportti

Viimeinen vuosi on ollut hyvin mielenkiintoista aikaa tarjoten kasvumahdollisuuksia muuttuneessa markkinaympäristössä. Korkotaso on noussut inflaation myötä tasaisesti, mutta monen ekonomistin mukaan tilanne on rauhoittumaan päin

19.09.2023

Ei kukaan ole markkinahäiriöille immuuni – vai onko?

Nykyisessä sijoitusmarkkinassa on monenlaista uutisointia, usein povaten nurkan takana olevaa tuomionpäivää tai valoisampaa tulevaisuutta. Esimerkiksi Hesari on lähes viikoittain kirjoittanut yksittäisten asuntosijoittajien ongelmista. Kun katsoo kristallipalloa kaksi vuotta taaksepäin, ei kukaan ekonomisti, allekirjoittanut mukaan lukien, odottanut näin ripeää koronnousua. Seuraukset asuntomarkkinoilla ovat olleet joillekin, pääosin valitettavasti pienille toimijoille, vakavia.

12.09.2023

Hallituksen puheenjohtajan tervehdys

Vuosi alkaa olemaan puolessa välissä ja tarkastellessamme odotuksiamme vuoteen lähdettäessä, voimme todeta suurten linjojen edenneen odotustemme mukaisesti.

29.06.2023

Toimitusjohtajan katsaus ja 02/2023 sijoittajaraportti

Kevään aikana portfolio on kasvanut maltillisesti muutamalla asunnolla, asuntojen lukumäärän ollessa tällä hetkellä 192. Olemme päässeet tekemään yksittäisiä ostoja alhaisiin hintoihin, mutta meitä kiinnostavia isompia kokonaisuuksia on ollut hieman harvakseltaan tarjolla. Muutamia tarjouksia olemme tehneet, mutta toistaiseksi näkemykset hintatasosta eivät ole kohdanneet myyjien kanssa.

15.06.2023

Toimitusjohtajan katsaus ja 01/2023 sijoittajaraportti

Alkuvuoden kuluessa portfolio on kasvanut 15 uudella asunnolla, asuntojen määrän ollessa nyt 189. Olemme myös myyneet pari heikommin tuottavaa kohdetta, jotka tulivat osana viime vuonna hankkimiamme isompia kokonaisuuksia. Asuntomarkkina on kuitenkin hiljentynyt ja siitä johtuva heikentynyt kilpailu markkinoilla on avannut meille erittäin hyvää asemaa ostojen suhteen jopa yksittäisissä kohteissa.

08.03.2023

Hallituksen puheenjohtajan tervehdys

Vuosi 2022 alkaa olemaan paketissa. Asuntosäästön osalta vuosi on ollut menestyksekäs kasvun vuosi ja luottamus strategiaamme kohtaan on edelleen kasvanut.

30.12.2022

Toimitusjohtajan katsaus ja 04/2022 sijoittajaraportti

Viimeisen kvartaalin aikana olemme ostaneet muutamia pienempiä asuntonippuja sekä markkinoilta yksittäisiä meille sopivia kohteita. Asuntojen lukumäärä on kasvanut noin 10 %, 184 asuntoon, vuodenvaihteeseen sovitut kaupat mukaan lukien. Samaan aikaan omavaraisuusasteemme on kasvanut lähes yli 6 % kuluvan kvartaalin aikana

16.12.2022

Päivitimme sijoittajaportaalimme

Uudella sivustolla voit hallinnoida ja tehdä uusia sijoituksia, jonka lisäksi sijoitusdataa on enemmän esillä. Nykyään voit myös sijoittaa osingot automaattisesti uudelleen, käyttäen uutta autoinvest-toimintoa.

08.12.2022