Tuotto-odotus vuodelle 2020

Vuokratuotto on ollut kuluneena vuonna vakaata ja vahvistamme tuotto-odotuksen säilyvän ennallaan myös ensi vuonna. 

Olemme saaneet runsaasti uusia sijoittajia asiakkaiksi, keskimääräisen sijoituksen ollessa noin 8000 euroa. Asuntokannan vuokratuotto hoitovastikkeen jälkeen on tällä hetkellä 8,38 prosenttia. Korjaus- ja huoltokustannuksiin varaamme noin 1% tuotosta. Asiakkaillemme olemme tilittäneet tuottoa keskimäärin 7,12 % pääomasta vuoden 2019 tuotto-odotuksen mukaisesti. Vahvistamme tuotto-odotuksen säilyvän ennallaan vuonna 2020 seuraavasti:

C-osakesarja 

Tuote Sijoitusaika (kk) Tuotto-odotus (%)
C-sarja 3 4.5
C-sarja 6 5.5
C-sarja 9 6.5
C-sarja 12 7.5

Kaikille C-sarjan osakkeille maksetaan vuosittaista 7.5 %:n osinkotuottoa, kun sijoitus kestää vähintään 12 kuukautta. Maksettava tuotto nousee portaittain ensimmäisen sijoitusvuoden aikana. Tehdessäsi sijoituksen, on ensimmäisen vuoden kokonaistuotto siis 6 %, jonka jälkeen tuotto-odotus on 7,5 % sijoitetusta pääomasta. Osinko tilitetään kvartaaleittain ja sijoitussopimuksen voi keskeyttää koska tahansa.

 

B-osakesarja

Tuote Sijoitusaika (kk) Tuotto-odotus (%)
Joustava 12 4.5
Basic 18 5.5
Tuottoisa 24 6.5
Tuottoisa+ 36 7.5

Aiemmin avoinna olleeseen B-osakesarjaan tehnyt sijoitukset jatkuvat normaalisti ja tuotto-odotus pysyy myös näiden osalta vastaavana vuonna 2020. B-osakesijoitukset ovat määräaikaisia sijoitussopimuksia ja niille maksetaan vuosittaista tuottoa riippuen sijoitussopimuksen pituudesta.

 

Osakeanti on avoinna ja otamme uusia sijoituksia vastaan.

Hyvää joulua ja tuottoisaa uutta vuotta,

Asiakaspalvelu

Asuntosäästö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *