Asuntosäästön tiimi kasvaa

Asuntosäästön tiimi kasvaa

Liiketoimintamme kehittyessä tuli ajankohtaiseksi palkata lisää väkeä menestyvään joukkoomme. Heinäkuun alusta meillä aloitti Emppu Pulliainen, joka vahvistaa tiimiämme asuntoportfolion hallinnassa sekä siihen liittyvissä käytännön tehtävissä.

Empulta löytyykin jo entuudestaan henkilökohtaista kokemusta asuntosijoittamisesta ja nyt hän pääsee tuomaan oman osaamisensa ja intohimonsa Asuntosäästön käyttöön. Emppu on saanut vauhdikkaan startin heti ensipäivistä lähtien:

”Erittäin hyvillä fiiliksillä olen ollut heti ensimmäisestä päivästä alkaen. On ollut mahtavaa päästä tekemään töitä oman intohimon parissa ja jo ensimmäisen kuukauden aikana olen päässyt myös näkemään ja oppimaan paljon, kuinka asuntosijoitustoimintaa tehdään isolla volyymilla ja todella ammattimaisesti.

Mikä parasta, porukassamme on alan rautaisia ammattilaisia ja kokeneita asuntosijoittajia, joilta pystyn joka päivä imemään paljon oppia.

Vaikka aikaisempaa kokemusta institutionaalisesta asuntosijoittamisesta ei Empulla aikaisemmin ollut, lähtisi hän vahvasti suosittelemaan tätä vaihtoehtoa muun muassa sen helppouden ja huolettomuuden vuoksi.

”Ihan ehdottomasti suosittelen. Työpäiväni ovat olleet kiireisiä ja jo ensimmäisistä päivistä lähtien pääsin hoitamaan hankalampiakin juttuja, kun eräässä asunnossa vuokralaisen toimesta aiheutui vesivahinko, jota sitten lähdettiin selvittämään. On ollut myös häiriökäyttäytymistapauksia sekä asunnosta löytyneitä yllätyksiä uusien vuokralaisten muuttaessa uuteen kotiin.

Portfolion kasvaessa, tulee eteen yllättäviä asioita ennemmin tai myöhemmin, varsinkin jos sijoittaa alueille, jossa vuokratuotot ovat korkeammat. Nämä ongelmatilanteet ovat asioita, jotka täytyy ratkaista nopeasti, mutta vievät kuitenkin paljon aikaa ja vaivaa. Isomman toimijan kautta sijoittaessa pääset nauttimaan kyydistä, eikä sinun tarvitse itse käyttää aikaasi tai vaivata päätäsi mahdollisilla ongelmatilanteilla ja monenlaisilla juoksevilla asioilla.”

Isomman volyymin etuna on myös, että mukaan pääsee pienemmälläkin pääomalla ja sijoittaminen on huomattavasti helpompaa kuin asunnon ostaminen. Menestyksekkään asuntosijoittamisen yksi tärkeimmistä tekijöistä on alle markkinahintaisten kohteiden ostaminen.

Yksityisenä sijoittajana voi olla nykypäivänä haastavaa löytää hyviä kohteita, mutta esimerkiksi Asuntosäästön kautta sijoittaessasi pääset nauttimaan myös skaalaeduista, kun ostamme isompia kokonaisuuksia, joista saamme määräalennuksia. Näin ollen saamme ostettua runsaasti kohteita alle markkinahinnan, ja sijoittajana sinä pääset nauttimaan hyvistä tuotoista.

”Asuntosäästön kautta asuntosijoittaminen on myös turvallista, sillä riskit pienenevät, kun varallisuutta hoitaa puolestasi ammattilaiset ja sijoituksesi kohdistuu hajautetusti koko portfolioomme.

Myöskään asuntojen hankinnan suhteen sinun ei tarvitse itse arvuutella, onko ostamasi kohde hyvä vai ei, sillä puolestasi päätökset tekevät Asuntosäästön pitkän linjan ammattilaiset.

Lisäksi Asuntosäästö on kuluiltaan erittäin sijoittajaystävällinen ja tuotto-odotuskin on hyvä 7,5 %. Ilman ammattitaitoa tai aiheen opiskelua, voi olla haastavaa päästä yhtä hyviin tuottoihin. Suosittelen siis vahvasti tutustumaan palveluumme, lisätietoa löytyy osoitteesta asuntosaasto.fi.

 

Asuntosäästö

Asuntosäästö on yksityinen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka C-sarjan osakkeita voidaan merkitä verkkopalvelun kautta. Yhtiö sijoittaa varat asuntoihin ja C-sarjan osakkeenomistajat saavat sijoitukselleen kiinteää osinkoa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille neljä kertaa vuodessa.
Asiakaspalvelu:
Asuntosäästö Asua Oy
Y-tunnus: 2597003-8

Tietoseloste
Rekisteriä ylläpitää Asuntosäästö
Katso tietoseloste
Laskutustiedot
SIJOITA TÄSTÄ
AVAINHENKILÖT

Toimitusjohtaja:
Joni Lähteenmäki 
(040 352 2770)

Hallituksen puheenjohtaja: 
Jani Valtonen
Asuntosäästö on Suomalainen yritys
Copyright © Asuntosäästö 2021.  Kaikki oikeudet pidätetään.  Ota yhteyttä: Asiakaspalvelu@asuntosaasto.fi 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram