Asuntosäästö ja Mobify yhteistyöhön säästämisratkaisuissa

Asuntosäästö ja Mobify yhteistyöhön säästämisratkaisuissa

Asuntosäästö ja Mobify ovat aloittaneet yhteistyön, jonka kautta Asuntosäästön osakkeita voidaan merkitä myös Mobify-palvelun kautta.

Mobify on kuluttajalle suunniteltu alusta, jonka avulla käyttäjä voi kätevästi hallinnoida omaa talouttaan tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella.  Palvelun käyttö on ilmaista ja alustalla on jo yli 40 000 käyttäjää.

On hienoa että saimme asuntosäästön osaksi palvelutarjoamaamme asiakkaille tarkoitettuun sijoittaminen sekä säästäminen -osioon. Asuntosäästön sijoitusratkaisu tarjoaa lisäarvoa palveluumme ja tuo uudenlaisen tavan sijoittaa asuntoihin Suomessa”, toteaa Mobifyn toimitusjohtaja Niklas Elomaa.

On antoisaa olla mukana lanseeraamassa henkilökohtaiseen taloudenhallintaan liittyvää säästäminen ja sijoittaminen-osiota. Uskon että yhteistyö Mobifyn kanssa luo meille uuden sijoittajakanavan ja tarjoaa myös paljon muuta lisäarvoa käyttäjilleen. Pyrimme tällä yhteistyöllä vahvistamaan markkina-asemaamme vaihtoehtoisena asuntosijoitusratkaisuna.”, kertoo Asuntosäästön toimitusjohtaja Joni Lähteenmäki.

 

Lisätietoa Mobify-palvelusta löydät tästä linkistä.

Lisätietoa asuntosäästön tuotteista löydät tästä linkistä.

 

 

Joni Lähteenmäki                                                                Niklas Elomaa

Toimitusjohtaja, Asuntosäästö                                   Toimitusjohtaja, Mobify

joni.lahteenmaki@asuntosaasto.fi                           niklas.elomaa@mobify.fi

Asuntosäästö

Asuntosäästö on yksityinen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka C-sarjan osakkeita voidaan merkitä verkkopalvelun kautta. Yhtiö sijoittaa varat asuntoihin ja C-sarjan osakkeenomistajat saavat sijoitukselleen kiinteää osinkoa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille neljä kertaa vuodessa.
Asiakaspalvelu:
Asuntosäästö Asua Oy
Y-tunnus: 2597003-8

Tietoseloste
Rekisteriä ylläpitää Asuntosäästö
Katso tietoseloste
Laskutustiedot
SIJOITA TÄSTÄ
AVAINHENKILÖT

Toimitusjohtaja:
Joni Lähteenmäki 
(040 352 2770)

Hallituksen puheenjohtaja: 
Jani Valtonen
Asuntosäästö on Suomalainen yritys
Copyright © Asuntosäästö 2021.  Kaikki oikeudet pidätetään.  Ota yhteyttä: Asiakaspalvelu@asuntosaasto.fi 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram