Asukastyytyväisyys tulee kodin tunteesta

Kaikki lähtee asukkaan viihtyvyydestä, johon vaikuttaa asunnon kunto, muunneltavuus ja tietysti vuokran suuruus. Vuokralaisen vaihtuessa tai asuntoa ostettaessa teemme usein kuntoa ylläpitäviä kunnostustöitä ja remontteja. Asukkaat saavat myös omatoimisesti maalata asunnon seiniä erillisillä ilmoituksilla, jolloin viihtyvyys kasvaa ja on todennäköisempää, että vuokrasuhde jatkuu pidempään, kun asunnosta tulee koti. Emme salli muutoksia, joiden koemme heikentävän asunnon arvoa tai vaikeuttavan myöhempää vuokrausta.

Remonttien ajoittaminen
Asunnon ollessa vuokrattuna on remonttien tekeminen haastavaa. Aina vuokralaisen vaihtuessa selvitämme, onko asunnolle tehtävä remonttia ja työt pyritään ajoittamaan asukasvaihtojen väliin. Pitkäaikaisille vuokralaisille olemme laittaneet tietyn väliajoin puutoslistan, johon he voivat kertoa meille mitä asunnossa pitäisi tehdä asunnon kunnon ylläpitämiseksi ja silloin remonttia tehdään kohteen ollessa vuokrattuna.

Olemme ostaneet muutamia asuntoja, jotka ovat olleet täydellisen remontin tarpeessa. Näihin kohteisiin on teetetty huoneistoremontti heti asunnon oston yhteydessä. Juuri remontoidut kohteet ovat helppoja vuokrata ja tiedämme tismalleen mitä asunnossa on tehty ja mitä ei. Remonttikohteissa on myös mahdollista vaatia asbestikartoitus osana asuntokaupan ehtoja. Samoin myös remontoinnin takuut ovat täysin selvillä urakoitsijoilta.
Vuokrien korottaminen
Vuokrien hinnat tarkastamme aina vuokralaisen vaihtuessa. Vuokrasopimuksissa meillä on oikeus tehdä vuosittainen indeksikorotus, mutta toistaiseksi emme ole juurikaan vuosittaisia korotuksia tehneet. Mikäli ylläpitokulut nousevat radikaalisti tai alue kehittyy huomattavasti, vuokraa on tietysti nostettava.
Olemme saaneet vuokralaisilta positiivista palautetta vuokrien hintojen pysyvyydestä. Useimmalle vuokra on kuukauden suurin kuluerä ja siihen tehtävät muutamankin euron indeksikorotukset tuntuvat esimerkiksi opiskelijan kuukausittaisessa budjetissa heti. Vaikutus on siten enemmän psykologinen ja pitkässä juoksussa maltilliset korotukset kannattaakin ajoittaa aina hetkeen, jolloin asukas vaihtuu. Näin tyytyväisyys säilyy ja on todennäköistä, että asukas viihtyy pidempään.
Meille on tärkeää, että asukas viihtyy asunnossa ja saa tehtyä asunnosta itselleen kodin ja itsensä näköisen.

Asuntosäästö

Asuntosäästö on yksityinen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka C-sarjan osakkeita voidaan merkitä verkkopalvelun kautta. Yhtiö sijoittaa varat asuntoihin ja C-sarjan osakkeenomistajat saavat sijoitukselleen kiinteää osinkoa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille neljä kertaa vuodessa.
Asiakaspalvelu:
Asuntosäästö Asua Oy
Y-tunnus: 2597003-8

Tietoseloste
Rekisteriä ylläpitää Asuntosäästö
Katso tietoseloste
Laskutustiedot
SIJOITA TÄSTÄ
AVAINHENKILÖT

Toimitusjohtaja:
Joni Lähteenmäki 
(040 352 2770)

Hallituksen puheenjohtaja: 
Jani Valtonen
Asuntosäästö on Suomalainen yritys
Copyright © Asuntosäästö 2021.  Kaikki oikeudet pidätetään.  Ota yhteyttä: Asiakaspalvelu@asuntosaasto.fi 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram